Welkom en wat super fijn dat we verbonden zijn.

Ik ontwerp vershillende rituelen. 

Op dit moment heb ik voor verbindings en trouwceremonies nog een aparte website.

KLik op de foto van de handen als je een verbindingsritueel zoekt. en op de zoekende handen wanneer je een ritueel voor een ander sleutelmoment wilt beleven.

 

Het rituelencentrum is er voor iedereen die aandacht wil geven aan bijzondere momenten. Met mijn kennis en vaardigheden help ik je om bij het sleutelmoment een passende vorm te vinden. In onze gesprekken gaan we na waar het precies om gaat. Wat maakt het dat de sleutel wordt omgedraaid?

 

Het resultaat van ons werk is altijd anders en uniek in haar belevenis. Niet alleen voor de eerste cirkel van mensen, maar ook voor de mensen om jullie heen. Het wordt een herinnering met een positieve lading. Het wordt een mooie sleutel aan je sleutelbos van het leven. Een ritueel heeft een positief effect op jou en op de mensen om jullie heen. Ons hart maakt een sprongetje als wij aan dit moment terugdenken.

Ik werk met verschillende mensen en groepen samen. Er zijn heel mooie 1 op 1 momenten maar ook sleutelmomenten voor grotere groepen. Teams, families, vrienden. Huwelijk/verbinden, jubileum, verhuizing, afscheid nemen, alle sleutelmomenten in het leven mogen aandacht krijgen.