Ik wil contact

Coby Geertsma – Van Tilburg

En eigenlijk wist ik dat al toen ik klein was wat ik wilde doen.
Magie brengen in de tijd waarin het juist zo nodig is.

Ik wist alleen niet hoe.

Ik beleef graag magie in het leven. Ik creëer al jarenlang ceremonies en ontwerp rituelen voor heel verschillende activiteiten, voor elke gebeurtenis hoe verdrietig of vrolijk ook is een passend ritueel op haar plek, het verstevigd en geeft ruimte.

Voor mij zit in de ceremonie de rituelen verweven. De ceremonie is het samenzijn van begin tot het einde. Tijdens het ritueel gebeurt het. De twinkel in de ogen. Het moment van stilte.
Van een lach of juist de traan. Ik leef met mijn voeten op de aarde en verbonden met dat wat we niet zien, maar wel voelen.

Als celebrant/ spreker/ ritueelontwerper en uitvoerder creëer ik samen met jou en jullie de ceremonie die bij jullie past. Als het een down-to earth humanistische ceremonie de wens is, dan gaan we die creeren. Als de wens een meer spirituele/religieuze, natuur geïnspireerde ceremonie is. Dan zal dat gebeuren. 

Mijn kernwaarden zijn
Nieuwsgierig, Open, Ruimte zoeken, Humor, Liefde en Verbondenheid

Mijn opleiding tot celebrant volg ik aan de universiteit van Humanistiek en bij The school of celebrancy in Engeland.

Op deze manier ontplooi ik mijzelf als een veelzijdige celebrant met visie.

Ik wil contact

Het is mijn diepste wens dat jullie de ceremonie krijgen die jullie wensen.

Wat ik nog meer doe
Sind 2002 ben ik docent en ben ik voornamelijk vakdocent. Ik heb 8 jaar Engels gegeven in de groepen 1 t/m 8. Ik schreef mijn eigen methodiek, leren door te doen. Een taal leren vanuit de beweging en beleving. Sinds 2015 geef ik Humanistisch vormingsonderwijs. We praten over het leven. Wat is er belangrijk, wat niet. Ik geef aan verschillende groepen les. Hierdoor switch ik snel van klas naar klas en spring in de situatie waar dat nodig is. Zingeving en bezinning dat zijn 2 kernwoorden voor mij. Ik neem ze mee en ik leef ze.

Dansklooster

MIjn passie om dansend tot rust te komen. Om op adem te komen. Niet te veel woorden… Genoeg beweging. Hier stel ik mij voor op de Dansklooster pagina. (weer een beetje anders..)

Gratis intake

Wanneer we bellen hebben we een kennismakingsgesprek. Wat zijn jullie verwachtingen? Hoe kan ik helpen? Etc.

Ik zal veel vragen en er mag ook veel gevraagd worden. Hoe duidelijker we van elkaar weten wat de verwachtingen zijn. Hoe beter we kunnen samen werken.

Wat zijn de kosten?

Dat verschilt enorm per gebeurtenins en vraag.

Het  intake gesprek is gratis, we kunnen op deze manier onderzoeken of we bij elkaar passen.

Een goed ritueel begint  bij een goed begin,  1 of 2 gesprekken, het voorbereiden. Doorbespreken en uitvoeren. Mijn uurtarief ligt rond de €50,-. Vaak ben ik tussen de 5 en 15 uur bezig van begin tot het eind.

Als ik voor een grote groep een groot ritueel ontwerp zullen de kosten hoger liggen dan voor iemand die graag samen met mij een ritueel ontwerpt.

Neem vooral contact met mij op.

Door het hele land?

Ja, ik kom naar jullie toe! De intake zal per telefoon/ zoom zijn. En als jullie in de buurt wonen kom ik graag naar jullie toe.

De reistijd/kosten zal ik op de factuur vermelden.

Wat kan ik verwachten?

Elk ritueel heeft zijn eigen weg te gaan. Wanneer je samen met mij een ritueel gaat ontwerpen dan zal hij uniek zijn en passen bij jou en jullie.

We hebben eerst een bel/zoom afspraak om te kijken of het goed voelt en wat de verwachtingen zijn.

Daarna hebben we een eerste gesprek en gaan we ontdekken wat de ritueele wens is en hoe deze uitgevoerd kan worden. Wil wil je erbij, waar gaat het ritueel plaats vinden. En alle andere vragen.

Misschien hebben we nog een gesprek nodig. En daarna gaan we uitvoeren.