De dagen na een overlijden van een dierbare zijn intens.

Na het overlijden van een dierbare, moeten in korte tijd veel praktische zaken worden geregeld en allerlei beslissingen worden genomen. Naast het regelen is  er ruimte voor verdriet en stilte. En worden er voorbereidingen worden getroffen voor de afscheidsdienst. Het kan zijn dat uw geliefde zijn of haar uitvaart al helemaal op papier heeft. Vaker is het zo dat er bijna niks is afgesproken.

Zijn jullie op zoek naar iemand die het verhaal mooi en respectvol kan vertellen? Samen met jullie en andere nabetaanden gaan we een mooie verhaallijn samenstellen. Waarbij de mooie en uitdagende momenten belicht worden tijdens het levensverhaal.

Als uitvaartspreker neem ik de tijd om samen met u invulling te geven aan een dienst die past bij uw dierbare en zijn of haar wensen, geloofsovertuiging of levensvisie. Het geeft u rust wanneer dat tot in detail wordt besproken en uitgewerkt.

Tijdens deze dagen voel ik mij een kloostervrouw, ik luister aandachtig naar de verhalen en haal de mooie momenten eruit. Ik overleg het verhaal met jullie zodat er een juist verhaal komt. 

Een verhaal is helend voor later. 

Mail of bel mij als je een vraag hebt en om te kijken of we bij elkaar passen.