Welkom bij Arcana Zes

Tarot,  we gaan samen rond de Tarot kaarten  zitten.

Arcana zes is mijn geboortekaart,  de weg van de liefde. Verbinding en helend inzicht in dat wat wat niet kunnen waarnemen met het oog, maar wel voelen in het hart.

De tarot is op mijn pad gekomen omdat ik blijvend opzoek ben naar de rituele waarde van oer oude tradities. De Tarot is er zo een. En bij mij mijn onderzoek viel mij de grote waarde van de diepliggende kennis en mogelijkheden van de tarot mij op.

Ben je benieuwd?

ik ook!

Waar zal ons gesprek over gaan? Welke kaarten brengen ons tot gesprek en zijn sleutels tot jouw eigen binnenwereld?

Je komt bij mij omdat je nieuwschierig bent, meer wil weten over jezelf.  Het is een spirituele zoektocht. Ik wandel graag even met je mee.

Rider Waite

Dat is de set die ik gebruik, de kaarten zijn duidelijk en hebben zoveel symboliek in zich… Elke kaart heeft haar eigen verhaal. Soms ziet een kaart er op het eerste gezicht er donker uit… Wanneer we hem in je leven passen zul je zien dat hij inzicht geeft.

Hoe werkt het?

Je appt en maakt een afspraak. We gaan zitten drinken thee en we verdiepen je vraag. Vaak zit er een vraag in je vraag verborgen. En dan gaan we kijken hoe we de kaarten gaan leggen.

Tarot?

Een klein boekje open over de Tarot

Met een klein beetje geschiedenis is de Tarot leuker! 

Astrology

Phone Reading

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. 

02

Tarot

Psychic Reading

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit,

Email

coby@rituelencentrum.nl

App mij!

06-10484372